top of page
Zoeken

Het Gradatiesysteem in actuele vorm!

Bijgewerkt op: 3 sep. 2020


Op veler verzoek heb ik besloten om het zeer populaire Gradatiesysteem hier nogmaals neer te zetten (Waarop ik hem ook meteen in de actuele vorm uitbreng. De vorige update van het Gradatiesysteem liep namelijk maar tot 6) en ik maak er ook meteen een 'uitgelicht' bericht van, zodat iedereen hem makkelijk kan terugvinden via de carrousel in de rechterbovenhoek van de Updatepagina!

''Het Gradatiesysteem schittert in onlogica''- S.E. van Holsteijn

Gradatie 1; Het nerdje. De jongen die met vlinderstrik en bretels in de UB gaat zitten maar helemaal geen net colbertje in de buurt heeft! Vaak ook verscholen achter een Macbook, zwijgzaam typje.


Gradatie 1,5. Een leuke jongen met enkele opvallende nerdy elementjes.

Gradatie 2; Zou ik doen!!! De jongen met een levendig kapsel, de stralende ogen en die ook wel eens met 'manneninkijk' te spotten is. Ziet er geweldig uit in overhemd en pantalon. Spraakzaam persoon dat niet populair doet en aandacht geeft aan de omgeving.


Gradatie 2,5. Een leuke jongen die af en toe wel wat egotrekjes vertoont

Gradatie 3; Verliefd op je spiegelbeeld. De jongen met het vastgelijmde haar en de breed opgezette schouders. Is het petje in, dan zet hij het petje rebels op een andere manier op om op te vallen. Zeer luid en aanwezig persoon dat niet naar buiten gaat als zijn haar niet zit.

Gradatie 4; De Opa van de Club. 'Ben jij nou nog niet afgestudeerd?' Jij hebt de film Aanmodderfakker waarschijnlijk al 20 keer gezien en zou het liefste op je veertigste nog lid zijn!

Gradatie 5; De vrouwen. (Ook die heb je tenslotte op de Campus en op verenigingen) Mijn vertrouweling binnen een Bestuur met wie ik allerlei plannen smeed en met wie ik altijd enorm kan lachen kan rekenen op de titel Partner in Crime

Gradatie 5+; De mannen met zeer vrouwelijke trekjes. Vaak te herkennen aan bovenmatig enthousiaste verhalen voorzien van drukke handbewegingen en het dragen van een sjaal op een bepaalde manier. Zijn wel je beste vrienden als je eens gaat mannen kijken, want ook zij graderen graag de mannen met je mee!

Gradatie 6; Irrelevant type Soms kom je gewoon een man tegen waar je al direct aan kunt zien dat het echt je type niet is. Dan ben je gradatie 6!

Gradatie 7; Babyface 'Ahhh jongen, ga terug de ballenbak in! Jij bent toch zeker geen student hier?' te jong om uberhaupt een target te kunnen zijn! (Ik zou je tante kunnen zijn!)

Gradatie 8; De Buzzcut Seasoner, de jongen die je allerbeste vriend is en waar je alles tegen kunt zeggen! Altijd in voor een knuffel en maakt de omgeving altijd weer leuker! Maar omdat hij je allerbeste vriend is, is hij geen regelmateriaal!!

Ooit bedacht op de campus tijdens het mannen kijken en nu overal toe te passen! Dus wees slim als je weer eens met je maiden boys aan het checken bent, maar je niet logisch wil overkomen!


324 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page